Lou Rawls - Let Me Be Good to You (1979)

Soul
Label: Philadelphia

1. Time Will Take Care of Everything (4:36)
  2. What's the Matter with the World (5:55)
  3. Tomorrow (4:00)
  4. We Keep Getting Closer (To Being Further Apart) (4:11)
  5. Bark, Bite (Fight All Night) (4:28)
  6. Let Me Be Good to You (5:24)
  7. Lover's Holiday (5:21)
  8. Sweet Tender Nights (3:41)
Leon Huff en Kenny Gamble schreven voor het album drie nummers, namelijk het prachtige Time Will Take Care of Everything, Let Me Be Good to You (goed voor een elfde plaats in de R&B charts) en What's the Matter with the World. Alle drie nummers verschenen ook als single en de productie was ook in hun handen..

De andere drie producers zijn Dexter Wansel en dit voor de enige cover op het album. Namelijk Tomorow van Martin Charnin en Charles Strouse die we kennen uit de musical Annie. Ook deed hij de productie voor de prachtige ballad Lover's Holiday, waarvan hij ook de mede componist is.

Thom Bell voor de nummers Bark, Bite (Fight All Night) en Sweet Tender Nights en bij beide nummers is hij ook mede componist.

John R. Faith deed de productie voor het nummer We Keep Getting Closer To Being Further Apart. Geschreven door Lillian Lewis, Jack Perricone.

Het album bereikte in Amerika de dertiende plaats in de R&B hitparade en de negenenveertigste plaats in de Bilboard Album hitparade.

Bij ons in Vlaanderen en Nederland kwam de drie singles helaas niet verder dan de Tipparade. Ook de verkoop van het album was minder dan de vorige albums.