R. Kelly - R. Kelly (1995)

R&B
Label: Jive

1. Intro: The Sermon (3:20)
  2. Hump Bounce (4:06)
  3. Not Gonna Hold On (4:04)
  4. You Remind Me of Something (4:10)
  5. Step in My Room (3:48)
  6. Baby, Baby, Baby, Baby, Baby (4:20)
  7. (You to Be) Happy (4:36)

met The Notorious B.I.G.

8. Down Low (Nobody Has to Know) (4:48)

met Ronald Isley en Ernie Isley

9. I Can't Sleep Baby (If I) (5:31)
  10. Thank God It's Friday (3:54)
  11. Love Is on the Way (3:02)
  12. Heaven If You Hear Me (0:57)
  13. Religious Love (4:12)
  14. Tempo Slow (4:10)
  15. As I Look into My Life (1:30)
  16. Trade in My Life (6:21)
avatar van Jordy
Ik vind de video mix (Soundtrack From The Motion Picture Video - 12" Mix) van Down Low echt een prachtig nummer, jammer dat die versie van de track nergens te vinden is (en hier ook niet op staat)

avatar van Kos
Kos
Mee eens, die versie was geweldig.

avatar van DJFreez
Jordy schreef:

Volgens mij heb ik die op de CDsingle staan... Ik check het thuis ff.

avatar van DJFreez
Jordy schreef:

Had je toen de CDsingle gekorcht, had je 'm nu gewoon nog kunnen luisteren Daar staat 'ie op in volle glorie: 8:09 lang en met nog wat extra versies. Dus zoeken op Marktplaats, eBay of andere sites om die CD(maxi)single te pakken te krijgen!

avatar van Reijersen
Een ietwat vergeten album van R. Kelly, en dat is jammer want het is een fantastisch album. Nummer 9 en 16 zijn de absolute toppers op deze cd. Bijzonder soulvolle R&B van deze man die hier al liet zien enorm veel in zijn mars te hebben.

avatar van mh040
De lage score hier verbaast me, want ikzelf vind dit een van de beste r&b albums ooit. Los van de man zelf was R.Kelly een legende binnen het genre en ik vind dit zijn beste album.