Död Mark - Drabbad Av Sjukdom (2016)

Zweden
Punk / Rock
Label: Year0001

1. Paranoid Schizofren (0:52)
  2. Misstag (2:50)
  3. Krigstied (2:16)
  4. Centralstimulans (1:10)
  5. Isobel (1:49)
  6. Benzo (2:23)
  7. Svarta Havet (2:45)
  8. Psalm (3:10)
  9. Min Dag (1:57)
  10. Drabbad Av Sjukdom (3:12)
avatar van lowieke
De "punk" band van Yung Lean en Gud. Ik trek het erg goed moet ik zeggen...

Staat wel tegenover dat ik het volledig begrijp als mensen dit juist tergend slecht vinden.

avatar van bennerd
Hier ben ik dan net heel erg benieuwd naar. Zou dit beter kunnen zijn dan enkel een lollige gimmick?

avatar van lowieke
Ik ben bang dat ik obsessief begin te worden met Yung Lean en consorten...

Ik hoor duidelijk dat dit een warboel en absurditeit aan muziek is en toch vind ik het oprecht goed.

avatar van Môrthul
Tja echt 'goed' is dit niet te noemen, de nummers voelen nog veel aan als onuitgewerkte ideeën, maar dat betekent nog niet dat de muziek niet genietbaar is.

Het leuke aan Yung Lean is juist dat je nooit weet wat je kan verwachten, zo ook bij dit album weer