The Band of Heathens - Duende (2017)

Uitgebracht in eigen beheer

1. All I'm Asking (3:50)
  2. Sugar Queen (4:23)
  3. Last Minute Man (3:57)
  4. Deep Is Love (3:48)
  5. Keys to the Kingdom (3:21)
  6. Trouble Came Early (4:43)
  7. Daddy Longlegs (3:22)
  8. Cracking the Code (4:30)
  9. Road Dust Wheels (3:55)
  10. Green Grass of California (3:13)
Ik bezit alle voorgaande albums van de Band of Heathens, en die zijn erg goed, zeker de eerste live albums (momo's en live at Antone's), dit album heb ik meerdere keren via spotify beluisterd maar helaas haalt dit bij lange na het eerdere niveau niet. Uit respect voor de eerste albums twee sterren, maar eigenlijk is dit een ster teveel.....

avatar van WoNa
Verwacht geen originaliteit, maar gewoon een album vol nummers die in de vorm ook door anderen zijn gedaan, maar waar deze liedjes zich moeiteloos tussen scharen. Goed gezongen, lekker gespeeld en live ongetwijfeld aanleidingen om er op los te knallen. Iets waar deze band heel goed in is.