Supersister - M.A.N. - Memories Are New (2000)

Label: Soss

1. Present from Nancy [Live] (7:24)
  2. Radio [Live] (2:20)
  3. Mexico [Live] (6:25)
  4. Judy Goes on Holiday [Live] (9:07)
  5. (2x3=) 6 Blauwe Dwergen (1:18)
  6. Hommage (3:35)
  7. Sweet Suicide (2:35)
  8. Modest Man (4:16)
  9. Wine Melody (2:44)
  10. Nothing Is Real (3:56)
  11. Workman's Song (3:10)
  12. House in the Country (3:29)
  13. Seven Ways to Die (3:07)
  14. Woods of Frustrated Men (3:41)
  15. Corporation Combo Boys (0:48)
  16. Manke Boerenwals (1:10)
  17. Psalm (2:12)
Kingsnake
Waarom staat dit tussen de studioalbums, terwijl er live-nummers op staan?!?

De rest van de songs kan ik niet, die zijn dan zeker nieuw?

avatar van Oldfart
Ook nooit beluisterd: unieke (demo)opnamen, met orkest en live, uitgebracht ter gelegenheid van Rëunie

Zomaar, plotseling kwam er in 2000 een email binnen met de vraag of Supersister nog bestond en zo ja, of ze wilden spelen op het Progfest in Los Angeles. Nee, Supersister bestond eigenlijk niet meer, maar een emotioneel weerzien tijdens de begrafenis van Dick Zwikker (hun voormalig manager) had wel wat losgemaakt. Ze mailden spontaan terug dat ze graag wilden komen. Dat betekende wel oefenen en oude instrumenten opzoeken of terugvinden.

Na 27 jaar was de vonk plotseling terug en hadden ze alle vier veel plezier om opnieuw hun oude werk te spelen. Repetities vonden plaats in Sacha 's kantoor. Er kwamen enkele try-outs in Nederland en vervolgens was er groot succes in Amerika. Terug in Nederland werden er in december 2000 een aantal concerten in Groningen, Tilburg, Den Haag en een bijzonder concert in Paradiso gegeven. In Paradiso werden cd- en filmopnamens gemaakt.

Als opwarmer voor de cd/dvd van dat concert kwam er een limited edition cd op de markt: M.A.N. (Memories Are New). Daarop oud werk live uitgevoerd, eindelijk het concert met het NDR-orchester en meer historisch materiaal als de 6 Blauwe dwergen, gezongen in het Nederlands!

zie verder:

Dus, wellicht een verzamelaar?
Aan de nadere kant is het allemaal nooit eerder uitgebracht.
Weet niet wat de regels daar voor zijn.....

Kingsnake
Interessant, bedankt

Oldfart schreef:

Dus, wellicht een verzamelaar?
Aan de nadere kant is het allemaal nooit eerder uitgebracht.
Weet niet wat de regels daar voor zijn.....

Maar een studioplaat is een studioplaat.
Een verzamelaar met demo's en liveopnamen etc., ook al staan er evt. een paar nieuwe tracks, hoort thuis tussen de verzamelaars.