N.W.A - The Strength of Street Knowledge (2006)

Alternatieve titel: The Best Of

Label: Priority

1. Straight Outta Compton (4:16)
  2. Appetite for Destruction (3:08)
  3. Dope Man (6:16)
  4. Fuck tha Police (5:15)
  5. Real Niggaz (4:28)
  6. 8-Ball (4:15)
  7. Express Yourself (4:23)
  8. Always Into Something (4:25)
  9. A Bitch Iz a Bitch (3:06)
  10. Gangsta Gangsta (5:27)
  11. 100 Miles and Runnin' (4:30)
  12. Boyz-n-The Hood (5:37)
  13. Real Niggaz Don't Die (3:39)
  14. Compton's in the House [Remix] (5:15)
  15. Approach to Danger (2:45)
  16. Chin Check (3:41)
  17. If It Ain't Ruff (3:33)
De nieuwe verzamel. 4*

avatar van thomzi50
Wat een commerciële troep

Raekwon the chef
waarom zoveel verzamelalbums? waar is dat goed voor?

KSPR
Deze is met een DVD dacht ik.

Een goede verzamel, helaas uitmelkerij.

thomzi50 schreef:
Wat een commerciële troep
De DVD die erbij zit is pas schandalig!!
Iemand van EazyEforum die de DVD kent schreef:
DAMN de nieuwe greatest hits van NWA is alleen maar geld kloppen...De DVD z**gt en is f*cking slecht...Alles is gecensureerd. Zelfs de merken van de petjes mogen ze niet laten zien. In de muziek video Express Yourself hebben ze een hele hoop gecensureerd..Het logo van het witte huis is niet meer te zien.... en het gezicht van Gorbatsjov is ook weg.F*ck that sh*t..mensen die deze DVD hebben gemaakt mogen zich diep schamen..Dikke m*dd*lv*nger naar die M*tha..Punk B*tches!!!!!
Ik heb er de censuur erbij gedaan. Zodat dit bericht niet verwijdert zal worden

|Joël|
eazyfan schreef:
De DVD die erbij zit is pas schandalig!!
Ik heb er de censuur erbij gedaan. Zodat dit bericht niet verwijdert zal worden
Ja dat is ook wel stom als ze een Greatest Hits maken en dan een DVD erbij doen en vervolgens alles censureren dan verpesten ze het. Dan zou ik ook wel boos zijn als ik er geld aan zou hebben uigegeven en ik zit daar met die gecencureerde shit.

eazyfan
Op dit album mag gerust wat meer gestemd worden vind ik, oke het is dan wel geldklopperij en een gewone verzamel maar dan nog. 3 stemmen vind ik tot nu toe te weinig voor N.W.A gewoon, en eigenlijk is deze Greatest Hits een stuk beter dan de vorige, alleen gaf ik die 4* omdat dat de echte verzamel is en dit gewoon niks.

PriestMaiden
Die bonus DVD met gecensureerde clips zet ik nooit op (op de nieuwe versies met DVD kant van The Chronic en Doggystyle stoort die censuur op die DVD kant ook enorm).
De CD: goede verzamelaar van N.W.A.. Zo af en toe kan ik wel eens wat genieten van deze 'gangsta-rap'. Straight Outta Compton, Fuck tha Police, Express Yourself, Appetite for Destruction en het funky Always into Something blijven hun vetste nummers. Ook de recentere track Chin Check met Snoop Dogg is de moeite.

avatar van KILLERBEE99
Erg leuke muziek natuurlijk, maar jammer van de uitmelkerij.