Tyrese - Alter Ego (2006)

R&B / Hip-Hop
Label: J

1. One (3:43)
  2. Lights On (4:08)
  3. Turn Ya Out (3:44)

met Lil' Jon

4. Come Back to Me Shawty (3:25)
  5. Better to Know (3:56)
  6. Gotta Get You (4:27)
  7. Morning After (4:45)
  8. Hurry Up (3:48)
  9. Signs of Love Makin' (Part II) (3:55)

met R. Kelly

10. Better Than Sex (4:25)
  11. Intro (0:38)

19. Ghetto Dayz (6:03)

met The Game en Kurupt

20. Fly Away (4:00)

met Kurupt

21. Broke Ass Niggas (2:55)
  22. Alter Ego (Outro) (4:57)
avatar van hycine
CD 1 Is R&B en vind ik niet zo veel aan dat katten gejank van hem en Cd 2 als hij rapt gaat nog, niet zown heel goed album dus een 2.5

avatar van Soete
Cd 1is de RnB zanger Tyrese die smooth ballads ten gehore brengt. Het zijn geen innovatieve nummers, maar klinken alles behalve slecht. Een goede cd om een romantische sfeer te scheppen. 3.5*
Cd 2 is de alter ego van Tyrese, rapper Black-Ty. Black-Ty rapt vooral over bitches, geld en het ghetto leven. Hij kan redelijk rappen, de beats zijn dope om te horen. Gelukkig zijn er vele gast rappers te horen op de album, want anders zou het een eentonige plaat worden. 3.5*

avatar van jelmer19
een 2,5* voor tyrese en dat komt vooral door cd 2 die niet om aan te
horen is

avatar van Reijersen
Oké, Tyrese als R&B zanger op cd-1, Tyrese als rapper aka Black Ty op cd-2. CD-1 gewoon beluisteren, cd-2 gewoon overslaan. Klaar!

avatar van Silky & Smooth
Ik vind het outro van de cd wel bijzonder. Een duet tussen Tyrese en Black-Ty.