Gloria - Mea Semper Gloria Vivet (1969)

1 stem

Label: Imperial

1. Brink of Disaster (2:53)
  2. Summer Rain (3:26)
  3. From the Ends of the Earth (3:22)
  4. Still Searching for Love (3:24)
  5. See That Fool (3:16)
  6. Our Life (3:39)
  7. Close Another Door (3:20)
  8. Wild Bird (3:49)
  9. To Make My Father Proud (3:25)
  10. Mrs. Milly Money (1:53)
  11. Old Man (3:21)
  12. The Last Seven Days (4:25)
avatar van jordybeukeboom
The Last Seven Days behoort tot de mooiste liedjes door Nederlanders ooit gemaakt

Pieter Paal
Later nam Robert Long nummers zoals 'Jezus redt' op.
In deze band zaten 3 broers met de achternaam Hol. Ik zal hier geen negatieve dingen over Long's geaardheid schrijven.
En dat Willem Duyn ook in deze band zat, is dus niet waar.
Van Unit Gloria heb ik een paar albums in mijn kast staan, maar Robert Long's Nederlandstalige werk spreekt mij meer aan. Dit is voor mij meer een soort bijlage.

avatar van Outlaw104
Wie is hier de Mol moet Robert gedacht hebben en verliet de band, nadat Albert Hol de boel zat te flikken.
Bonnie zette het op een drinken, riep tevergeefs om een dokter, maar ze is er tot op de dag van vandaag nog steeds niet over heen.

Maar The Last Seven Days bleef al die jaren recht overeind staan, een klassieker.