Bathsheba - Servus (2017)

Belgiƫ
Label: Svart

1. Conjuration of Fire (7:35)
  2. Ain Soph (5:42)
  3. Manifest (10:33)
  4. Demon 13 (5:45)
  5. The Sleepless Gods (7:15)
  6. I at the End of Everything (8:26)
avatar van trebremmit
Met ex-leden van o.a Sardonis en Serpentcult, dat belooft wat, namelijk een mix van doom, black en sludge volgens het label.

Demonizer
Verplichte kost voor de liefhebbers van Doom Sludge. Voor de niet liefhebber de hoogste tijd om het te ontdekken. De vocalen worden op schitterende wijze door Michelle voortgebracht. Ijzersterk debuut album.

avatar van The_CrY
Niet onaardig op zn tijd. Lekkere riffs en ritmes, vergezeld door een spookachtige zangeres die ook flink vuil kan klinken. In de 45 minuten alleen te weinig variatie om een ware topper te zijn.

avatar van ElroHirtje
Patronaat dit weekend.
Fijn debuut (soort nieuwe wijn in oude zak , dit zijn zeker geen rookies) , benieuwd hoe dit op 't podium staat.
Vocalen dromen soms wat weg op de laaggestemde lange gitaarhalen. Heerlijk als Michelle haar strot soms toch even openzet en het gas er bevredigend opgaat.
Klassiek doom (Black hoor ik niet terug) , maar zeer geraffineerd in opbouw (luister ajb naar ain soph!!) , daarom spannend door gehele drie kwartier.
Super ontdekking.