Cellulord schreef:
Het zijn toch vooral zeer melancholische tracks. Verder vind ik de tracks een beetje teveel op mekander lijken, sommigen klinken bijna hetzelfde.
daar zit wat in, al kun je soms vooral een diepe rust erin horen, ligt erg aan het perspectief in mijn ogen. In de vroege ochtend of late avond past het lome voor mij soms wel, maar ga je het draaien terwijl je onbewust behoefte hebt aan iets actievers dan klinkt het erg gesedateerd. Het heeft een ongewoon diepe stille flow in mijn opinie, en als ik echt erop af stem is het totaal niet melancholisch voor mij, op misschien een track als 'Feet' na. Misschien kan het onbewust melancholie oproepen doordat een simpel leven dat de muziek ergens uitbeeld niet snel binnen handbereik ligt. Breekbaar en subtiel zal ik de plaat eerder noemen afgetekend tegen een drukke wereld vol gedachten. Ik ervaar het zo dat ik het rustgevende zelf doorbreken kan en dat het vooral daardoor melancholisch(er) wordt. Kortom een mooie interessante ambientplaat blijft het voor mij.