Rock Goddess - Rock Goddess (1983)

Rock / Metal
Label: A&M

1. Heartache (3:47)
  2. Back to You (1:57)
  3. The Love Lingers Still (2:54)
  4. To Be Betrayed (4:10)
  5. Take Your Love Away (4:02)
  6. My Angel (3:01)
  7. Satisfied Then Crucified (2:57)
  8. Start Running (3:26)
  9. One Way Love (3:19)
  10. Make My Night (2:45)
  11. Heavy Metal Rock 'N' Roll (2:48)
  12. In the Heat of the Night * (3:14)
  13. Our Love's Gone * (2:49)
avatar van Kronos
Ik heb deze nog eens terug beluisterd. De dames konden mij vroeger al nooit echt overtuigen en ik vind er nu helemaal niets meer aan. Het klinkt allemaal wel beetje gemeend en oké, maar het gaat gewoon langs mij heen. De zang is soms zelfs irritant vind ik. De opvolger, Hell Hath No Fury, was nog minder de moeite zoals ik me herinner.

Dit bandje, ontstaan in de heyday van NWOBHM, klinkt aardig, maar minder dan bijv Girlschool. Na twee albums is niets meer van deze groep vernomen. 3,0

avatar van Kronos
Kronos schreef:
De dames konden mij vroeger al nooit echt overtuigen...

Misschien heb ik er altijd te veel heavy metal in willen horen. Eigenlijk is het vooral rock 'n roll, in de stijl van Joan Jett maar wat steviger. Het lijkt wel of het kwartje na ruim een kwarteeuw eindelijk gevallen is. Leuk album. Opnieuw aanschaffen maar.

Heerlijke plaat. Vooral de stem kan me bekoren. Jammer dat de laatste 3 nummers niet zo best zijn. Anders was het een 4 geworden.

avatar van da dude
De laatste 2 nummers zijn dan ook bonus op een CD heruitgave (correctie ingediend). Heavy Metal Rock 'N' Roll is wat mij betreft prima eigenlijk. In z'n algemeenheid vind ik kant B van de oorspronkelijke LP (6 t/m 11) net ietsje minder dan kant A, die wat mij betreft de volle mep zou krijgen.