Mai Mai Mai - ϕ (2016)

4. Lenais (7:26)
  5. Mustais (6:42)
  6. Akea (5:26)
avatar van Ataloona
Liefhebbers doen er goed aan op 7 juni aanstaande naar dB's in Utrecht te gaan. Aldaar treedt deze man op als support van... jawel; Gnod! Dat lijkt mij een waanzinnige combinatie.

avatar van Masimo
Ataloona schreef:
Zeker een aanrader! Zag hem afgelopen vrijdag in WORM, indrukwekkend om dit werk op stevig volume mee te maken. Daar was het iets ruimtelijker gespeeld, als in: meer noise en techno en minder samples. Toch zijn het wel de meeslepende vocals, samples en folk-instrumentatie die in de lagen noise en techno zijn ingebed die ervoor zorgen dat dit album je niet in de koude kleren gaat zitten. Behoorlijk in-your-face alsook subtiel en meeslepend. bv. de zang in de noisy albumtrack Lenais

avatar van Jazper
Masimo schreef:

Was jij er ook? Ik heb je helemaal niet gezien!

avatar van Masimo
Jazper schreef:

Was jij er ook? Ik heb je helemaal niet gezien!
Wordt tijd voor goed herkenbare MuMe-merchandise!