Jan Leyers - Songbook 1996-2006 (2006)

Belgiƫ
Label: EMI

1. As Close as I'll Get (3:39)
  2. Crash & Burn (3:20)
  3. Only Your Love Will Do (3:28)
  4. The Long Road (3:59)
  5. Rolling On (3:58)
  6. I Want You Back (4:09)
  7. The Remedy (3:56)
  8. This One (3:59)
  9. Break My Heart (3:37)
  10. Get It Out (5:35)
  11. Don't Make Me Miss You (3:36)
  12. Dirty Cups (3:47)
  13. Wherever I Stand (3:27)
  14. My Velma - Clear (3:31)
  15. My Velma - Lack of Heart (3:58)
  16. My Velma - Naked (4:00)
  17. My Velma - Only Passing By (4:23)
mathieudc
Mijn favoriet van Jan Leyers is toch wel 'Crash & Burn'. De man heeft heel wat leuks geschreven natuurlijk, niet enkel voor zichzelf...onder andere ook bij Soulsister en voor vele andere artiesten. De groep My Velma kende ik trouwens niet. Enkel vind ik Peter Evrard's versie van The Remedy toch wel net iets beter...

'Don't Make Me Miss You', 'Rolling On', 'Get It Out' en de klassieker 'Only Your Love Will Do' (ondanks het feit dat ik dat nummer al ietwat beugehoord ben) zijn ook enkele van mijn favorieten van Leyers. Eigenlijk staat hier geen enkel zwak nummer op.

Soulsister deed mij op één of andere manier wat aan The Police denken, solo doet Jan Leyers mij dan weer wat denken aan Richard Ashcroft...ligt wellicht volledig aan mij.

Leuke verzamelaar van een groot Belgisch artiest. (4)

avatar van Maestro B
Meer mijn vrouw haar meug maar 't moet gezegd ... songs schrijven die blijven hangen kan hij aardig.