Sheryl Crow - Sheryl Crow and Friends: Live from Central Park (1999)

Label: A&M

1. Everyday Is a Winding Road (5:31)
  2. My Favorite Mistake (4:09)
  3. Leaving Las Vegas (7:23)
  4. Strong Enough (3:38)

met The Dixie Chicks

5. It Don't Hurt (5:58)
  6. A Change Would Do You Good (5:19)
  7. Gold Dust Woman (4:18)

met Stevie Nicks

8. If It Makes You Happy (5:05)
  9. All I Wanna Do (6:01)
  10. Happy (3:22)

met Keith Richards

11. The Difficult Kind (5:19)

met Sarah McLachlan

12. White Room (5:52)

met Eric Clapton

13. There Goes the Neighborhood (5:34)
  14. Tombstone Blues (5:03)

met The Dixie Chicks, Eric Clapton, Keith Richards en Stevie Nicks

Als je Sheryl een warm hart toe draagt is deze Live cd een MUST! Voor een artiest die pas in haar dertiger jaren doorbrak met een serie geweldige cd's is dit concert een hoogtepunt. Temeer er niet de minste artiesten aan meewerken.Na een kleine muzikale "dip" tijdens haar relatie met wielrenner Lance Armstrong is ze nu in 2008 weer helemaal terug met haar cd Detours en kunnen we nog veel vanhar verwachten. Gerucht: Zij gaat Christene McVie vervangen bij Fleetwood Mac????????

avatar van Ronald5150
Deze liveregistratie van Sheryl Crow is een zeer genietbare en fijne luisterervaring. Ik ben geen grote fan van Crow, maar ze heeft albums gemaakt die meer dan de moeite waard zijn en de keuze van de liedjes op ”Live from Central Park” zorgt voor een uitgebalanceerde dwarsdoorsnede van haar carrière tot dan toe. De band is uitstekend en de gastartiesten (friends) zijn een leuke toevoeging. Daarnaast is de locatie, Central Park, New York, een bijzondere. Het publiek is enthousiast en Crow zoekt regelmatig de interactie. Al met al zorgt dit voor een lekkere en ongedwongen sfeer en wordt er ook nog eens prima gemusiceerd. Aan de andere kant is het niet wereldschokkend wat hier ten beste wordt gegeven. Ik word er niet echt door ondersteboven geblazen en de liedjes blijven redelijk veilig en braaf. Dat doet verder niets af van de kwaliteiten van Sheryl Crow, haar band en de gasten. Deze dame weet haar mannetje te staan en zorgt ervoor dat ”Live from Central Park” een erg prettig live document is geworden.

avatar van TEQUILA SUNRISE
Sterke live registratie van Sheryl Crow ( and friends ).
Een mooie keuze van haar eigen repertoire met It Don"t Hurt als absolute uitschieter, zowel studio als live blijf ik dat nummer geweldig vinden.
Een keur van artiesten komen langs om haar de helpende hand toe te steken met mooie uitvoeringen zoals Gold Dust Woman & Happy.