Carnal Diafragma - Space Symphony Around Us (2006)

geen stemmen

Tsjechië
Label: Lecter

1. Teletrambus (1:27)
  2. The System of Pressure (2:09)
  3. Cadmia Fosilis (1:33)
  4. Massive Crisis (1:19)
  5. Last Days of Our Lives (1:02)
  6. Sex Appeal of Female Pheromones (1:48)
  7. The Flaming Deceased (2:02)
  8. Přepadení Ve Skříni (1:53)
  9. Space Symphony Around Us (2:00)
  10. Unchallenged Hate (2:28)
  11. Anomalous Excrements (1:10)
  12. TBC (1:25)
  13. Malignant Defecation (2:07)
  14. 30 Dkg Točeného (1:58)
  15. Human Monster (3:44)
  16. The Art of Nature (1:38)
  17. Foggy Visions (2:30)
avatar van B.Robertson
Talentvolle grindcore band uit Tsjechië. Ik mag me eens in de zoveel tijd graag verdiepen in Grindcore op YouTube. Gewoon Last Days of Humanity intoetsen en je komt allerlei andere bands op het spoor. Dit album van Carnal Diafragma valt in zijn geheel te beluisteren en wat meteen opvalt is de uitstekende productie, daardoor komt dit product heavy over. Lijkt me niet al te vies, goor en smerig als ik de titels zo lees. Album heeft ook een behoorlijke lengte voor grindcore begrippen, een aanrader voor de liefhebber.

buizen
B.Robertson schreef:

Jij weet hoe 'de productie' van een elpee of een CD klinkt door YT te luisteren, B.Robertson?

avatar van B.Robertson
Daar kan ik wellicht beter over oordelen als ik het op één van mijn installaties zou horen, buizen.

buizen
Ja dat lijkt me dus ook, B.Robertson.
Maar het ene album klinkt wel beter dan het andere als je op YT op je PC luistert, dat wel.

avatar van B.Robertson
Een bluetooth-speaker via de android is uiteindelijk de oplossing geworden, dat kan dusdanig hard dat het af en toe wel een tandje zachter mag en dan is luisteren via Bandcamp een must. Dit album was de aftrap van een lange lijst grindcore-toevoegingen. Heb er nu alleen geen zin meer in dit album te behandelen (dat is een ander van deze band geworden). Voor dergelijke herrie is bluetooth geschikt; zodra er melodie om de hoek komt kijken, bijvoorbeeld Steve Morse via BC, valt op dat het inferieur is aan een goede installatie, maar verder prima behelpen is.