Cursor Miner - Danceflaw (2006)

Electronic
Label: Lo

1. This Is Electro (8:09)
  2. Hair of the Dog (6:04)
  3. Cursor Miner Feels Good (4:54)
  4. Exult (4:36)
  5. Danceflaw (4:27)
  6. Spassfactor (8:40)
  7. Skunk Works (5:55)
  8. Open the Box (6:47)
  9. Ain't Talkin About Love (3:55)
  10. Errors in My Mind (4:47)
  11. Miniminermegamix (21:20)
avatar van John Doe
Erg goede kwaliteit electro/breakbeat van een artiest die eerst meer in de synth-pop richting zat. De muziek heeft wat van het snelle karakter van rave-muziek, wat de cover enigzins verklaart. Maar meer omtrend de cover wordt duidelijk bij Hair of the Dog, een nummer waarin een sample van een favoriet electro-funk nummer van mij zit verweven. just feel it

Lekker hard aanzetten om tot recht te laten komen, want je hoort dat het daarvoor bedoeld is en het is goed geproduceerd. De man werkt ook als geluidtunes-maker voor BBC Radio 1.