Los Hermanos - On Another Level (2005)

Electronic / Dance
Label: Submerge

1. Welcome to los Hermanos (1:40)

met Isela Salazar

2. The Very Existance (5:12)
  3. In Deeper Presence (4:39)
  4. The Kombination (0:58)
  5. Birth of 3000 (5:17)
  6. Queztal (6:15)
  7. Lines of Nazca (4:46)
  8. Olmec My Brother (5:07)
  9. Return of the Dragons [Los Hermanos Remix] (4:13)
  10. Resurrection (5:03)
  11. Sacrifice (3:40)
  12. Guidance (3:36)
  13. My Mother's Guitarra (3:54)
  14. Galaxy Traveler (1:42)
avatar van John Doe
Omhoog liftende lichtvoetige techno ritmes en wat keyboard melodica. Het geluid is soms een klein beetje goedkoop, maar zeer charmant. Zeker als je de onderliggende melancholie en diepte erin hoort. Ik plaats er een halfje bij, toch een zéér mooi album. Echt iets om met alle lichten uit te luisteren om er dan meer in te zien

Het heeft veel weg van de producties van Galaxy 2 Galaxy. De producer daarvan (Mad Mike) is hier ook een co-producer en de drie leden komen allen uit het Underground Resistance kamp. Verder was DJ Rolando (t/m dit album) een vierde lid van deze groep.