Sandra - The Art of Love (2007)

Duitsland
Label: Virgin

1. What D'ya Think of Me (4:34)
  2. The Way I Am (3:31)
  3. The Art of Love (4:14)
  4. What Is It About Me (3:54)
  5. Dear God..if You Exist (4:27)
  6. Silence Beside Me (3:38)
  7. Once upon a Time (4:52)
  8. Put Your Arms Around Me (5:05)
  9. What's Left to Say (4:36)
  10. Casino Royale (3:51)
  11. Love Is the Price (3:23)

met DJ BoBo

12. Shadow of Power (3:36)
  13. All You Zombies (5:03)
avatar van chansadres

avatar van T.O.
chansadres schreef:

avatar van itchy
T.O. schreef:

Sandra is naar de plastisch chirurg geweest aan de hoes te zien

Je moet je sterke punten benadrukken!

avatar van Justinx
chansadres schreef:
Met DJ Bobo! Daar was ik vroeger gigantisch fan van!

Moet je vooral het aankomende songfestival in Finland kijken . Maar even over dit album. Ik weet niet zo goed wat ik kan verwachten van Sandra's nieuwe plaat, maar als deze net zo klinkt als haar oude platen dan komt het voor haar wel goed. Niet dat ík deze platen nou zo geweldig vond, maar ik weet zeker dat veel mensen zo'n plaat kunnen apprecieren . Persoonlijk denk ik dat The Art Of Love niets meer of minder wordt dan een standaard plaatje. Overigens ziet Sandra er inderdaad nog prachtig uit voor haar leeftijd, als ik de cover mag geloven. Of daar ook daadwerkelijk plastische chirurgie aan te pas is gekomen, wil ik graag even in het midden laten.

avatar van itchy
Is dit dezelfde Sandra als van de hit Maria Magdalena? Daar had ik vroeger wel een crush op...

avatar van Justinx
Is zeker dezelfde ja

Joy
itchy schreef:

welke toen 12 jarige puber niet?

T.O. schreef:

Sandra is naar de plastisch chirurg geweest aan de hoes te zien

Aangezien deze mevrouw bijna 45 is heeft die chirurg een knap staaltje werk verricht. Hulde.

Het is zeker geen srandaardalbum van Sandra. Ze doet het dit keer zonder de hulp van haar man Michael Cretu (enigma) en heeft veel nummers zelf geschreven. En de muzikale koers is ook verandert. Heb de nieuwe single "the way i am" al in bezit en het klinkt zeer goed ook de 2 andere nieuwe nummers, die overigens niet op de cd verschijnen klinken zeer verrassend, het gaat ook meer richting de rock uit. Me eerste indruk van de nieuwe vindt ik het veel in de style klin ken van Madonna en Kylie Minogue

avatar van vigil
Ben benieuwd naar dit album, ze ziet er idd goed geconserveerd uit. Ik lees dat dit album zonder Cretu is, dat is jammer want ik hou wel van de man zijn sound.

Joy
sjee fotosjop mensen, niet meteen extreem denken

avatar van T.O.
Nou, die hoes heeft blijkbaar zijn doel al bereikt in ieder geval: genoeg aandacht

hier een fragment van de nieuwe single van sandra, hier kan je ook een previeuw vinden van het nieuwe album van haar

link; http://www.sandranet.com/sandra/lauer.htm

avatar van matthijs
Op
kun je het singlehoesje vinden van "ich bin noch ein kind' uit 1976 (!). Mijn overtuiging dat vrouwen van 15 aantrekkelijker zijn dan vrouwen van 45 moet ik even releativeren.
De muziek: een vertrouwd geluid, maar eigenlijk best geinspireerd, prettige verrassing.

Heb de cd sinds 24 februari en ik moet zeggen hij klinkt heel lekker in het gehoor. Dacht na de eerste single van deze cd "the way i am"dat het meer de kant op ging van madonna en kyly minogue. Maar ik moet daar op terugkomen, het licht eerder meer in het gehoor van de eerste albums van enigma, en het is ook te merken dat de producer van dit album Jens Glad daar ook aan heeft meegewrkt. Het val me op dat ze ook op veel nummers spreekt. En ik moet zeggen het klinkt behoorlijk goed met haar zwoele stem. En er zijn ook op een paar nummers kinderkoren te horen. Mijn favourite nummers zijn: "Dear god...if you exist", "What's left to say' en "All your zombies". Ik zou zeggen, aanschaffen deze cd, je zult er zeker geen spijt van krijgen en je zal zeer verrast zijn als je eerder werk van haar kent.

avatar van vigil
Een redelijk album van Sandra. Lang niet zo goed als bv. Close To Seven. Dieptepunt het nummer met Dj Bobo. Het nummer All You Zombies met kinderkoor is grappig te noemen.

maar als ik heel eerlijk ben viel het album me een beetje tegen.

In tegenstelling tot heel wat mensen hier, vind ik dat dit nog steeds een echt Sandra geluid. De muziek blijft me linken met Michael Cretu. Ze is inderdaad nog goed geconserveerd, maar dat maakt mij niet zoveel uit, zolang de nummers maar goed klinken. Ik ben persoonlijk blij dat ze terug met een nieuw album op de proppen is gekomen. Helaas heel moeilijk te verkrijgen in België in de betere platenzaken ! Ik vind het in ieder geval goed geslaagd !!!

Het leuke is dat de "kinderkoren" op deze cd gewoon haar twee zoontjes van 11 jaar zijn. Ergens op internet staat dat zij deze partijen hebben ingezongen.
Mijn eerste reaktie op de cd was "ach wel leuk" maar in de loop van het luisteren begin ik de cd steed leuker te vinden. Je hebt inderdaad veel Enigma invloeden en das ligisch met deze producer.
Ga door Sandra ! ik hoop dat deze cd een start is van een nieuwe suksesvolle periode.

avatar van Pauluzz de BK
rayman schreef:

Wat dacht je van ordinair photoshoppen?

avatar van sjoersje
0,5
Deze doet mij helemaal niks. Sandra heeft altijd al een mager stemmetje gehad maar Michael Cretu wist dat met zijn muziek altijd aardig te verbloemen. Dat is hier helaas niet het geval