Stormzy - Gang Signs & Prayer (2017)

Label: #Merky

1. First Things First (3:27)
  2. Cold (2:36)
  3. Bad Boys (4:06)

met Ghetts en J Hus

4. Blinded by Your Grace, Pt. 1 (2:40)
  5. Big for Your Boots (3:58)
  6. Velvet / Jenny Francis (5:39)
  7. Mr. Skeng (3:17)
  8. Cigarettes & Cush (5:49)

met Kehlani

9. 21 Gun Salute (2:26)

met Wretch 32

10. Blinded by Your Grace, Pt. 2 (3:50)

met MNEK

11. Return of the Rucksack (3:04)
  12. 100 Bag (3:34)
  13. Don't Cry for Me (3:34)

met Raleigh Ritchie

14. Crazy Titch (2:40)
  15. Shut Up (2:59)
  16. Lay Me Bare (5:04)
avatar van ArthurDZ
Eerste single klinkt ontzettend vet STORMZY [@STORMZY1] - BIG FOR YOUR BOOTS - YouTube. Benieuwd of deze het niveau van Skepta's Konnichiwa gaat benaderen.

avatar van Kos
Kos
Nou nee. Met name door alle tamelijk suffige R&B tracks.

avatar van ArthurDZ
De eerste paar nummers in die stijl vind ik wel nog werken, maar naar het einde toe begint het wel af te doen aan de plaat inderdaad. Verder wel een lekker plaatje, kan er nog met gemak een 4 aan kwijt.

avatar van Delars
Zeer teleurstellend debuutalbum, sluit mij aan bij Kos.

avatar van WinterBase
Begint best sterk met een aantal bangers maar door de R&B nummers die daarna volgen verloor ik zeer snel mijn interesse. Jammer, had na het toffe album van Skepta vorig jaar wel zin in een nieuw grime plaatje.

avatar van frolunda
Het album begint inderdaad sterk met knallers als Bad Boys en Cold maar dat niveau weet Stormzy mede door al die zoetsappige R &B niet vol te houden.Al vind ik het nergens onvoldoende worden.
Bovendien kent Gang Signs & Prayer met Mr. Skeng en Return of the Rucksack nog twee uitstekende nummers.
Het niveau van Skepta haalt ie niet maar alles bij elkaar nog wel een redelijk album.

Berichten verplaatst naar Stormzy

0,5
Mijn voorkeur gaat meer naar Skepta.

avatar van overmars89
De bangers zijn niet eens hard..