Sinik - La Main Sur le Coeur (2005)

Frankrijk
Label: WEA

1. Une Époque Formidable (4:42)
  2. 1 Coupable (3:58)
  3. Mots Pour Maux (3:51)
  4. Viens (3:50)
  5. Men in Block (4:02)
  6. Reves et Cauchemars (3:55)
  7. D.3.32 (5:32)
  8. Le Même Sang (4:05)

met Diam's

9. Sombre (4:02)
  10. Reglement Exterieur (2:53)
  11. Rue du Paradis (3:46)
  12. Pardonnez-moi (4:25)

met Zoxea

13. 100 Mesures de Haine (9:03)
  14. Coeur de Pierre (3:47)
  15. L'Assassin (2:58)
  16. Dis-leur 2 Ma Part (5:34)
avatar van Word_Play
My god, wat is L'Assassin toch een belachelijk vet nummer..

avatar van BoordAppel
Ik vind dit het beste wat ik tot nu toe uit Frankrijk heb gehoord. Het blijft helaas wel een gemis dat ik er amper wat van versta maar de flow en gedrevenheid van Sinik maken veel goed en de beats zijn ook erg lekker.

Goed album, voor mij de beste van Sinik tot heden. Hardcore rap zoals het hoort, dat tekstueel goed in elkaar zit. L'Assassin steekt er inderdaad bovenuit, wát een track! Zelfs een aantal jaren later nog een classic. 1 coupable vind ik persoonlijk ook een prima nummer, vanuit 2 perspectieven; 1 door de ogen van een werknemers in de Twin Towers, de ander door de ogen van een jongen in Afghanistan wiens land wordt gebombardeerd. Goed album; krijgt 4 sterren van mij.

Sinik ma vie mijn leven_malsain l'assasin 609 , een vent die geeintegreert is in het begrijpen en meemaakte ook