Flowers from the Man Who Shot Your Cousin - Hapless (2006)

Frankrijk
Folk
Label: Waterhouse

1. The Branch (1:01)
  2. I Do Not Love You Anymore (3:34)
  3. Lay Down Your Arms (2:48)
  4. Crow Black Arm (2:43)
  5. Girls (2:33)
  6. Happy Things (3:28)
  7. River Song (2:16)
  8. Childhood (2:18)
  9. Saddled Up (3:57)
  10. Sweet Wife (3:07)
  11. Postcard from a River (4:23)
  12. Mouldings (2:25)
  13. Running Dry (3:55)
avatar van Astronaut
Ik heb hier een paar nummers van gehoord en kreeg sterk de indruk dat de artiestennaam van deze Morgan Caris een stuk leuker is dan de muziek die hij maakt. Maar zo aandachtig heb ik niet geluisterd, dus ik kan er naast zitten.

Ik heb ook nooit het hele album gehoord, maar bij Shrunken Planet heb ik veelvuldig nummers voorbij horen komen. Mooi singer/songwriter materiaal. Ik deel jouw kritiek dan ook zeker niet.

avatar van Astronaut
Dan heb ik niet goed genoeg geluisterd Ik heb meer aandacht besteed aan de (vrij geniale, als je het mij vraagt) naam dan aan de muziek zelf, dus misschien ben ik er meer over te spreken als ik wat beter geluisterd heb.

avatar van Dielie
ziet er leuk uit, waar kan ik iets beluisteren?

avatar van Astronaut
Ik kwam erop via last.fm, maar op zijn myspace-pagina kun je ook enkele nummers horen.