Agharta - Shades of Secrets (1992)

1 stem

Label: Black 'n White

1. Ultimo Ratio Regum (2:09)
  2. Beyond All Edges of Sanity (4:48)
  3. Misguided Mortals (6:21)
  4. Metamorphosis (2:55)
  5. Solitary (5:25)
  6. Rulers of Chaos (5:48)
  7. The Legendary (4:48)
  8. Another Tale of Make Believe (2:46)
  9. Men from the North (4:25)
  10. Frozen Echoes (5:01)
avatar van Metal-D78
Kwam deze net in een doos tegen. Eigenlijk nooit gedraaid. Dat doet ie dan nu voor het eerst. Ben benieuwd.

avatar van Ricardo74
Metal-D78 schreef:

En? Hoe vind je hem? Ik heb hem al 24 jaar en vind het echt heel mooi!! Prachtige composities!!

Ricardo74 schreef:

Moet hem maar weer eens opduikelen dan. Bijna 7 jaar na dato heb ik er geen idee meer van. Ik heb hem nog wel...

avatar van Metal-D78
O ja, instrumentaal dit. Niet verkeerd, maar na een paar nummers weet ik het wel weer. Op het laatste nummer drumt John Roffel... is dat die gast van Mooi Wark?