Total Fucking Destruction / Department of Correction / C.O.A.G. / Miserable Failure / Unsu / Infected Society - Monsters! (2014)

1 stem

Verenigde Staten / Frankrijk / Belgiƫ
Label: Kaotoxin

1. Total Fucking Destruction - Monsters! (1:23)
  2. Total Fucking Destruction - Is Your Love a Rainbow? (1:58)
  3. Total Fucking Destruction - Blinded (0:42)
  4. Department of Correction - Intergalactic Twitch (0:43)
  5. Department of Correction - Brownian Motion (0:14)
  6. Department of Correction - Stretching Uranus (0:36)
  7. Department of Correction - Reaching Hubble on a Unicorn (0:52)
  8. Department of Correction - Rendez-Vous on the Constellation of Adrienne (0:38)
  9. Department of Correction - Take a Walk on the Grind Star (0:50)
  10. Department of Correction - Back on the Earth (1:07)
  11. C.O.A.G. - Intro (1:00)
  12. C.O.A.G. - We Mean (Fucking) War (1:36)
  13. C.O.A.G. - Insomnias (0:11)
  14. C.O.A.G. - Grind of War (1:02)
  15. Miserable Failure - Por los Siglos de los Siglos (1:18)
  16. Miserable Failure - Precious Murder (0:48)
  17. Miserable Failure - Puking Massacre (0:48)
  18. Miserable Failure - Martyr (1:03)
  19. Miserable Failure - Nothing More (1:17)
  20. Unsu - The Croft (1:20)
  21. Unsu - Save the Planet, Kill Yourself (1:13)
  22. Infected Society - Human Cancer (2:48)
  23. Infected Society - Lies Incorporated (2:46)
avatar van B.Robertson
Kaotoxin heeft de naam gewijzigd in Xenokorp, valt onder de oude naam terug te vinden bij Dodax. Zodoende Monsters! aangeschaft, want zulke splits vind ik altijd wel interessant. Eerste band is uit de USA en verzorgt het titelnummer, zit nog een behoorlijke melodie in en de toon voor een vet grindcore-album is gezet. Tweede track zit een herkenbare zanglijn in. Daarna komt die Franse band die zelden boven de minuut uitkomt, gevolgd door een Belgische band die mij niet zo bekend is en drie Franse bands die me allemaal wel bekend zijn; die hoge, hysterisch aandoende zang van Miserable Failure is duidelijk herkenbaar. Moeilijk om hier te zeggen wie het beste is, gaat ook om bands die meer voor kwaliteit dan kwantiteit gaan, prima aanwinst!