Neet oét Lottum - Krak (2005)

Label: CNR

11. 't Geit Loos
  12. Vet Verlaere
  13. Zand Euver Tiéd
DutchViking
Leuke, americana-achtige popmuziek uit het zuiden des lands. De band is hoorbaar beïnvloed door streekgenoten Rowwen Heze, maar komt toch met een aantal zeer behoorlijke eigen composities voor de dag. Zo goed als Rowwen Heze is het wat mij betreft nog niet, maar er zit zeker potentie in deze artiesten: 3,5*

avatar van Madjack71
Prima band die niet uit Lottum komt. Alles draait zowat om Frans Pollux de duizendpoot van Venlo. Een aardige cd met een paar prima nummers erop en de rest lekker vemakelijk. Helaas is de band voornemens om uit elkaar te gaan...immers Frans heeft meer pijlen op zijn boog, dus de potentie zal er niet uit gaan komen.
Jammer, want dat ze het kunnen hebben ze nationaal met Hald mich 's vas wel bewezen..hoog genoteerd in de top 2000 en Nederlandstalige top 100.

avatar van laxus11
Hou eigenlijk niet zo van het Limburgse Dialect maar wat is Hald Mich Vas een mooi nummer zeg

Arbeidsdeskundige
Hald Mich 's Vas gaat door merg en been.