The Bug vs. Earth - Concrete Desert (2017)

Verenigd Koninkrijk / Verenigde Staten
Electronic / Rock
Label: Ninja Tune

1. City of Fallen Angels (6:14)
  2. Gasoline (4:59)
  3. Agoraphobia (5:10)
  4. Snakes vs. Rats (5:00)
  5. Broke (5:00)
  6. American Dream (10:16)
  7. Don't Walk These Streets (6:24)
  8. Other Side of the World (5:52)
  9. Hell A (4:21)
  10. Concrete Desert (14:40)
  11. Dog (4:57)

12. Pray (5:16)

met JK Flesh

13. Another Planet (11:02)

avatar van Dreten Bukgat
heel erg aan het uitkijken naar dit album! eerste vrijgegeven track snakes vs. rats klinkt alleszins al heel lekker...

njam!

avatar van trebremmit
Stukjes van twee nummers inmiddels te beluisteren op de site van het label.

Concrete Desert / The Bug vs Earth / Release / Ninja Tune - ninjatune.net.

Ben benieuwd! Erg mooie hoes ook.

avatar van ElroHirtje
Staan al een tijdje op Deezer. Misschien ook op Spotify?
Ik snap deze teaser alleen niet. Ik neem aan dat de nummers amper los van elkaar moeten worden gezien, kunnen ze dan niet beter het werkstuk in één geheel presenteren?
Indruk die het nu achterlaat vind ik zeer onbevredigend. Insect heeft in deze tracks grootste podium. De idee van earth hoor je er wel in terug (zeker in snake song) .
Zie uit naar hele album.

avatar van dix
dix
Da's een interessante pairing

avatar van Dreten Bukgat
duidelijk niet voor iedereen weggelegd, dit donkere album... maar wie er voor open staat en het snapt, zal dit zeker heel vet vinden!

ohmusica
op doktersrecept, uitwendig innemen, zie het als tegengif voor de bekende rifjes, melodietjes en akkoordjes, kuur wel afmaken! daarna snak je weer naar iets vertrouwds,