The Animals - Inside Looking Out (1990)

Alternatieve titel: The 1965-1966 Sessions

3. Don't Bring Me Down
  4. Cheating
  5. Help Me Girl
  6. See See Rider
  7. One Monkey Don't Stop No Show
  8. Maudie
  9. Sweet Little Sixteen
  10. You're on My Mind
  11. Clapping
  12. Gin House Blues
  13. Squeeze Her, Tease Her
  14. What am I Living For?
  15. I Put a Spell on You
  20. Boom Boom
  21. Big Boss Man
  22. Pretty Thing
avatar van nlkink
Een compilatiealbum die de contractperiode van Decca beslaat. Eigenlijk niks meer dan Animalisms aangevuld met de singles en B-kantjes die onder Decca werden uitgebracht.
De tracks 19, 20, 21 en 22 stammen zelfs uit 1963. Het gaat hier om een promo-EP die de groep in dat jaar had opgenomen en tijdens optredens in Newcastle en omstreken aan fans verkocht.

Ik heb hier de dubbel LP van gevonden, zodat ik nu alles uit de Decca tijd 1965-1966 op vinyl heb. Lekkere muziek in een prima geluidskwaliteit. Is ook op cd uitgebracht en de hoesfoto komt van de Amerikaanse Animalization LP. De andere LP die hier te horen is, is de UK Animalisms LP en verder singles.