Naglfar - Harvest (2007)

Zweden
Label: Century Media

1. Into the Black (4:33)
  2. Prayer of Cain (3:17)
  3. The Way of the Rope (4:58)
  4. Harvest (5:07)
  5. Feeding Moloch (4:11)
  6. The Mirrors of My Soul (5:56)
  7. Wargod (5:00)
  8. Plutonium Reveries (5:12)
  9. Odium Generis Humani (7:10)
Ik heb 'm zojuist binnen! Hij klinkt weer lekker! Zo strak als we gewend zijn van deze Zweedse Heersers, alleen is de productie iets té schoon, het 'vieze' geluid op Pariah mist hier een beetje, maar de sfeer maakt alles weer goed!

lambf
Wat is dat toch met dat Black Metal. Zeker, er zijn best goede releases te vinden, zoals deze. Maar, meestal moeten ze verpest worden door een zanger die klinkt als Danni Filth. Nee Nee Nee Nee Nee, dat klinkt niet extreem, dat klinkt belachelijk. Ook muzikaal is het niet mijn smaak, veels te melodieus en te orchestraal. Nope, ik houd liever van wat primitievere Black Metal, MET goede zang.

Hee eh Lampie(bf), kan het jou ding wel niet zijn, maar klinkt voor de liefhebber geweldig hoor.
enne vwb black metal ach joh we hoeven toch niet allemaal in dat zelfde hokje te zitten wat jij als black metal ziet, kerkbrandstichters genoeg gehad in het verleden en inderdaad dat is Danni van COF ook niet.
maar vergelijken met zang van Naglfar nee nee nee dat gaat helemaal nergens over hoor.

avatar van DJ-J.B
gwoon een goed album, niet zo moeilijk doen

avatar van Dr.Pat
Toppertje!

Alles klopt, songs, productie, sfeer, goede balans. Genieten en daarna nog eens een rondje laten draaien.