menu

Brian May + Kerry Ellis - Golden Days (2017)

mijn stem
3,29 (7)
7 stemmen

Verenigd Koninkrijk
Rock / Pop
Label: Sony

  1. Love in a Rainbow (4:38)
  2. Roll with You (4:01)
  3. Golden Days (4:46)
  4. It's Gonna Be All Right (The Panic Attack Song) (3:49)
  5. Amazing Grace (5:38)
  6. One Voice (4:50)
  7. If I Loved You (4:18)
  8. Born Free (4:12)
  9. Parisienne Walkways (4:10)
  10. I Who Have Nothing (4:20)
  11. The Kissing Me Song (2:26)
  12. Story of a Heart (3:36)
  13. Can't Help Falling in Love (3:26)
totale tijdsduur: 54:10
zoeken in:
avatar van vigil
3,5
aardig nieuw album van de Queen gitarist met nachtegaaltje Kerry Ellis. De helft nieuw geschreven nummers en de nodige covers waarvan de bekendste Parisienne Walkways (Gary Moore en Phil lynott) en het doodgecoverde Can't Help Falling in Love zal zijn. Story of a Heart is een Ulvaeus/Andersson compositie (Bjorn & Benny, u kent ze wel...) die van dit verzamel af komt; Benny Andersson Band - Story of a Heart (2009) . Het is overigens origineel een Zweedstalig liedje (Sommaren du fick).

Het is een aardig album waar May zijn gitaren minimaal laat gieren. Af en toe mag hij het gaspedaal even indrukken zoals bij het we schrijven een jaren 90 rockchick liedje Roll with You en It's Gonna Be All Right. May speelt overigens op de helft van dit album ook de bas en hij mag af en toe de 2de stem of een koortje meedoen dus verwacht qua vocalen niet te veel van de grijze krullenbol.

avatar van SemdeJong
3,5
Na diverse malen beluisterd te hebben ben ik van mening dat het een leuk album geworden is. Het gaat Brian niet meer om het verdienen van geld of het scoren van hits maar puur om plezier te hebben en jonge talenten op weg te helpen.

Gast
geplaatst: vandaag om 19:00 uur

geplaatst: vandaag om 19:00 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.