Harold Faltermeyer - Tango & Cash (2007)

West-Duitsland
Score
Label: La-La Land

1. Bus Chase / Cocaine (2:48)
  2. Cash Intro / Chinese Assassin (2:48)
  3. Tango at the Office (0:21)
  4. Cash's Gun / Chinese Toilet (1:39)
  5. Bad Guys Plot (3:30)
  6. Stake Out / Set Up / Switching Tapes (4:47)
  7. News at Eleven (1:47)
  8. Perret Gloats / No Golf Course (1:27)
  9. Chaos (0:42)
  10. Slinky's Cell (0:52)
  11. Laundry Chute (2:13)
  12. Fubar / Shock Therapy (2:47)
  13. Cash in the Tunnel / Guards Come / Conan Fries (9:43)
  14. Most Disturbing (1:03)
  15. Dog Explodes / Tape Doctor (1:08)
  16. Love Theme (2:12)
  17. Brother & Sister (1:25)
  18. Ponytail's Apt./Plan "A" (1:14)
  19. Hi Five / Owen's Toy (1:05)
  20. RV from Hell (2:10)
  21. Off Road Battle (5:00)
  22. Final Assault / The Bomb (6:39)
  23. Love Theme Reprise (2:12)
Leuke koddige thema's en een actie geluid dat The Running Man jaloers maakt, Tango & Cash is fun van de jaren '80, niet meer, niet minder

0,5
neo
Sommige scores van Faltermeyer kunnen ondanks hun lelijke geluid nog een tikkeltje genietbaar. Echter, het overgrote gedeelte is gewoon het rommelige soort popscore. En dan te bedenken dat mensen tegenwoordig Zimmer en compagnons verafschuwen. Dan is Faltermeyer toch nog echt een stuk slechter. Hilarische actietracks trouwens; ze zijn alles behalve enerverend.

avatar van muziekhater
neo schreef:

Ik denk dat je Faltermeyer hier toch wat tekort doet Neo, misschien dat zijn muziek los van de film wat minder sterk is, maar in films als Beverly Hills Cop en deze Tango & Cash doet de muziek het wat mij betreft prima. Hij weet actie en spanning goed te begeleiden, hoewel deze soundtrack wat te veel herhaling bevat.

0,5
neo
Beverly Hills Cops blijft het acceptabel binnen de films. Maar bij heel veel van zijn werk is een enorme storende factor in de film, ook in Tango & Cash. Laat staan op cd.

avatar van FunkStarr
Stake Out / Set Up / Switching Tapes is een vrij geniale track, al valt de cd wel veel in herhaling. Ik vind het geluid niet zo slecht, maar de afmixing is soms een beetje vreemd. Het lijkt wel alsof Faltermeyer sommige tracks heeft ingekort of iets dergelijks. Misschien heeft hij dat met opzet gedaan om de tracks wat afwisselender te maken, maar overall is de cd toch vrij eentonig te noemen. Ik ben benieuwd of er een nog meer uitgewerkte versie bestaat van bijvoorbeeld track 6.