Tei Shi - Crawl Space (2017)

Argentiniƫ

avatar van Ataloona
Toffe sensuele electropop r&b; Tei Shi - Keep Running - YouTube

Klinkt goed

avatar van E-Clect-Eddy
Zie op Spotify bij vergelijkbare artiesten de volgende acts staan: Sevdaliza, Jessy Lanza, Empress Of, FKA twigs... dat zijn fijne buren... morgen deze maar eens een paar nummers van verkennen.

avatar van BAZAP
WAUW!!! het is een lange tijd terug dat ik elk nummer van een album goed vind!!!
Heerlijke R&B met een hoop synthwave invloeden,vette beats en een geweldige stem maakt dit voor mij het album van t jaar!!

avatar van Pinsnider
Inderdaad een erg fijn plaatje dat blijkbaar aardig over het hoofd wordt gezien. Helaas wordt nergens het niveau gehaald van het, in mijn oren, fantastische Basically, maar dat mag de prest slechts een klein beetje drukken.

avatar van andnino
De poppy hitjes zijn fijn, maar wanneer het tempo omlaag gaat raakt Tei Shi mijn aandacht kwijt. Voor liefhebbers van dit genre vast heel fijn, maar die ene keer dat ik dan zoiets opzet hou ik het denk ik toch bij FKA Twigs.