Land of Talk - Life After Youth (2017)

Canada
Label: Saddle Creek

1. Yes You Were (2:43)
  2. This Time (5:48)

3. Loving (3:48)

met Sharon Van Etten

4. What Was I Thinking? (2:31)
  5. Spiritual Intimidation (3:48)
  6. Heartcore (3:53)

7. Inner Lover (5:22)
  8. World Made (3:10)
  9. In Florida (2:59)
  10. Macabre (4:46)
avatar van Manuel
Blijkbaar doet Sharon van Etten mee op nummer 3 van dit album! Zal even een correctie insturen.

avatar van Manuel
Ik ken deze artiest trouwens nog niet, maar dit klinkt erg veelbelovend: Life After Youth - Saddle Creek - saddle-creek.com

avatar van Sanderkeuh
Ik ken Sharon van Etten niet, heb het net eens opgezocht en hoort wel beetje in zelfde straatje als Land of Talk.
Benieuwd naar het album, al hun vorig materiaal hoor ik graag en hoewel de meeste van de nieuwe liedjes die al zijn uitgebracht anders klinken, zijn ze wel veelbelovend.

avatar van E-Clect-Eddy
Vanaf vandaag tijdelijk te beluisteren via een stream van NPR first listen

avatar van E-Clect-Eddy
Fijn Indie Rock album, de stem van de zangeres doet denken aan die van The Jezabels en ook de muziek doet denken aan het oudere werk van die band. Het vorige album Cloak and Cipher (2010) is wat ruiger en had een vleugje Shoegaze die meteen beviel. Dit album komt door allerlei tegenslagen pas 7 jaar na dat album uit en dat verklaard dan ook het 'andere' geluid op dit album. Iets mee breekbaar, de zang is minder gepolijst en er zit wat Lo-Fi in de opnames.

Is een album dat moet groeien... alhoewel bepaalde nummers wel meteen boeien zoals: This Time, Inner Lover en Macabre.