Treat - Dreamhunter (1987)

Zweden
Label: Mercury

1. Sole Survivor (5:05)
  2. You're the One I Want (4:07)
  3. Take Me on Your Wings (4:06)
  4. Best of Me (5:25)
  5. Dancing on the Edge (4:33)
  6. Outlaw (4:53)
  7. World of Promises (3:59)
  8. One Way to Glory (4:36)
  9. Save Yourself (4:36)
  10. The Winner (3:40)
avatar van vielip
Zeer goed album van deze band. Iedereen die van (jaren 80) hardrock met veel melodie houdt moet dit album (en de rest van de albums ook trouwens) eens een kans geven. Goede zanger, prachtige refreinen en prima gitaarwerk. De band komt uit Zweden dus de vergelijking met grote broer Europe is makkelijk gemaakt en werd in de jaren 80 dan ook veel en vaak gedaan. Of dat terecht is laat ik in het midden. Wat mij betreft komen ze op een eervolle tweede plek!

Ozric Spacefolk
God, Vielip, is er ook een rockband, die je niet kent?

Ga ik dit leuk vinden, denk je?

avatar van vielip
Hey Ozric, ik lees dit berichtje van je nu pas
Om je tweede vraag te beantwoorden; ja!!!
Het antwoord op je eerste vraag moet ook 'ja' zijn overigens

Ozric Spacefolk
Oh okay, mijn glam-fase is een beetje over. Ben lekker southern de laatste tijd, maar als ik hem vind, pak ik hem...

Thanks!!!

avatar van vielip
Fases zijn er om weer terug te keren toch?
Dus wat dat betreft...

avatar van MetalMike
Vandaag weer eens beluisterd, blijft een leuke bijna lieve plaat. Wel flink gedateerd, maar het heeft zeker zijn charme. met name de opener en afsluiter zijn voor mij nog altijd heerlijk.