Lea Michele - Places (2017)

Label: Columbia

1. Love Is Alive (3:37)
  2. Heavy Love (3:40)
  3. Proud (3:00)
  4. Believer (3:56)
  5. Run to You (3:38)
  6. Heavenly (3:45)
  7. Anything's Possible (3:47)
  8. Getaway Car (3:30)
  9. Sentimental Memories (4:30)
  10. Tornado (3:23)
  11. Hey You (3:07)
avatar van E-Clect-Eddy
Het zat er een keer aan te komen, dat ik in contact zou komen met een GLEE actrice / zangeres. Ik behoor niet tot de GLEE fan-club en ik probeer dergelijke series te vermijden, één seizoen FAME in de 80s was voor mij wel genoeg. Ben ook niet zo van de soaps tenzij we het hebben over SOAP (komedie met Billy Crystal).

Een Spotify release die me opviel. Haar uiterlijk verraad de Italiaanse / Griekse achtergrond van deze Amerikaanse Pop zangeres. Eéntje die waarschijnlijk graag een Pop-diva wil worden en dat onderhoudend weet tentoon te stellen op dit album. Want ik kan het hele album afluisteren zonder te skippen of af te zetten.

Het is gewoon een aardig tot prima onderhoudende Pop album waarin duidelijk is dat ze kan zingen ondanks dat er hier en daar wel wat vreemde-effecten zitten op de stem (al dan niet om auto-tune te verdoezelen). Af en toe doet het me denken aan Celine Dion maar gelukkig niet te veel want ben ook daar geen fan van.