Tone Norum - One of a Kind (1986)

Zweden
Label: CBS

1. If I Were Queen (4:10)
  2. Built on Dreams (4:12)
  3. One of a Kind (4:44)
  4. Stranded (4:34)
  5. Secrets of a Heart (3:27)
  6. This Is Love (3:39)
  7. And I (4:01)
  8. 'Til Heaven Calls Your Name (4:08)
  9. Playing with Fire (4:20)
  10. Can't You Stay (5:09)
Nieuwstad
Afgekeurde Europe nummers met daar overheen het stemmetje van Tone Norum geplakt. Niet echt bijzonder, wel aardig eens te horen. Stranded was een hit in Zweden.

avatar van vielip
Afgelopen week in Stockholm dit album op vinyl maar meegenomen. Tsja, voor 1 euro gaan we niet moeilijk doen. Was toch wel benieuwd aangezien bijna de hele Europe line-up meespeelt, zingt of produceert. Stranded kende ik al met de zang van Joey middels een demo cd van Europe. Een te gek nummer dat helaas nooit een Europe album gehaald heeft. De rest van dit album is redelijk. Af en toe boven gemiddeld (One of a kind, Til' heaven calls your name en Can't you stay) maar negens echt top. Ook nooit echt flop overigens.

avatar van Metalhead99
Ik wist niet dat John zo'n schoon zusje had. Ze kan nog steeds wel aardig zingen.

avatar van Faalhaas
Can't You Stay was ook een Europe demo.

avatar van RonaldjK
Stranded was indertijd regelmatig (veel?) op Sky Channel te zien. Lichte, aangename hardrock. Daarna niets meer van de dame vernomen, maar gelukkig is daar MuMe.