Krazy Baldhead - Dry Guillotine (2007)

Frankrijk
Dance / Hip-Hop
Label: Ed Banger

1. Crazy Muthafuckas
  2. Dry Guillotine
  3. Crazy Muthafuckas [Midfield General Remix]
  4. Applejuice
avatar van Zwammer
Geniaal nummer, die Crazy Muthafuckas [Midfield General Remix] Dry Guillotine is ook niet verkeerd. Lekker EP'tje

Electro_
Die remix is vrij geniaal inderdaad, terwijl ik het origineel niks aan vind. Gewoon standaard hip-hop in feite, maar Applejuice is daarentegen wél een leuk hip-hop nummer.
Simpel, maar aanstekelijk. . Vooral die steeldrums doen het hem!

avatar van Zwammer
Je vind één van de vier nummers niks aan en toch geef je 4 sterren

Electro_
Het is een EP natuurlijk he, dus als ik 1 op de 4 nummers niet leuk vind, vind ik 4* wel een goede beoordeling.

avatar van pascal83
Is de muziek van Krazy Baldhead ergens mee te vergelijken?

Electro_
Nu je het zegt, ik kan niet echt iets aanwijzen wat dezelfde stijl heeft. Het zijn hiphop-beats, maar wel met een draai eraan, vocalen die door elkaar zijn geknipt en bewerkt.

Ik kan Crazy Muthafuckas wel beter waarderen nu, al had ik een vrouwelijke MC leuker gevonden geloof ik.

Volgens Busy P komt zijn album binnen 2 maanden uit. Uffie en SebastiAn komen ook binnenkort met een album, dit heeft Busy P in ieder geval nogmaals bevestigd bij de Rob Da Bank Show op BBC

avatar van Djarune
Track 2 en 3 zijn heel fijn!