menu

Carach Angren - Dance and Laugh Amongst the Rotten (2017)

mijn stem
3,54 (13)
13 stemmen

Nederland
Metal
Label: Season of Mist

  1. Opening (2:17)
  2. Charlie (4:10)
  3. Bloodqueen (4:55)
  4. Charles Francis Coghlan (6:07)
  5. Song for the Dead (4:16)
  6. In de Naam van de Duivel (6:29)
  7. Pitch Black Box (3:17)
  8. The Possession Process (4:27)
  9. Three Times Thunder Strikes (5:19)
totale tijdsduur: 41:17
zoeken in:
avatar van Eddie
3,5
Wederom een sterke plaat. De heren gaan vrolijk verder waar ze met 'This is no fearytale' ophielden. Niks nieuws onder de zon, niks vernieuwends, niks veranderd. Gewoon goed!

avatar van Metalwou
4,5
Mijn eerste kennismaking met Carach Angren. En die bevalt me erg goed! Net zoals bij Septicflesh vind ik de orkestratie en bombast een grote meerwaarde. Het zorgt ervoor dat het album boeiend blijft tot de allerlaatste noten.

avatar van andnino
3,5
Gisteren deze band live gezien, dat was een verbazingwekkend vermakelijke show. Echt een lekker stukje horrortoneel, ondersteund door een fijne blackmetalinstrumentatie! Dit laatste album dus ook maar eens geluisterd, en het is weer de moeite. In de Nederlandse blackmetal levert Carach Angren al een jaar of tien consistente kwaliteit, en dat is echt wel een prestatie.

Gast
geplaatst: vandaag om 17:01 uur

geplaatst: vandaag om 17:01 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.