Black Merlin - Proto World (2017)

1 stem

Electronic
Label: Berceuse Heroique

1. Proto World
  2. Spirit House
  3. Vision Animal
  4. Hope
avatar van trebremmit
Goede EP dit, met wat tribal, techno en ambient. Doet wel denken aan Voices of the Lake op momenten. Vooral Vision Animal is een heerlijk dreigende techno stamper.

Het label heeft de nummers op Soundcloud gezet.

avatar van Cellulord
Ik had totaal iets anders verwacht, iets meer ambient zoals op de "Hipnotik Tradisi" LP. Maar toch valt dit heel goed mee. Lekker tribaligge techno met een ambient track als afsluiter.

Eigenlijk wist ik niet dat Black Merlin eigenlijk eerder Techno tot het gehoor brengt i.p.v. meer ambient-achtige toestanden. Ik zie nu pas op discogs dat de beste man een hele rits EP's op zijn naam heeft staan.