Cannibe / Darah Perawan - The International Gore-Trafficking of Human Cadavers / Play with Shit (2016)

geen stemmen

Italië / Indonesië
Label: Cemitério

1. Cannibe - Preparando un Cuerpo (2:19)
  2. Cannibe - Tanatopraxia (2:52)
  3. Cannibe - Reconstrucciòn Facial (0:33)
  4. Cannibe - Intro (1:05)
  5. Cannibe - Intestinal Ischemia & Infarction (1:39)
  6. Cannibe - Brutal Asesinato (La Empalaron con una Escoba) (1:30)
  7. Cannibe - Fractures of Mechanism (1:19)
  8. Darah Perawan - Ablutophilia (0:18)
  9. Darah Perawan - Acrotomophilia (0:07)
  10. Darah Perawan - Amaurophilia (0:12)
  11. Darah Perawan - Anaclitism (0:12)
  12. Darah Perawan - Autagonistophilia (0:18)
  13. Darah Perawan - Autderotic Asphyxiation (0:18)
  14. Darah Perawan - Autopederasty (0:18)
  15. Darah Perawan - Backswinging (0:25)
  16. Darah Perawan - Bastinado (1:01)
  17. Darah Perawan - Belonephilia (0:10)
avatar van B.Robertson
Meer tracks dan minuten is het eerste wat me hier opvalt bij dit souvenir van afgelopen Stonehenge. Obscure goregrind die na het sfeervolle piano-intro losbarst en Cannibe zoekt hier ook tragere passages op. Eén verzorgt de vocalen en de ander de (bas)gitaren en drumcomputer. Alhoewel het compositorisch weinig om handen lijkt te hebben, luistert het wel lekker weg en brengen ze het er niet eens zo gek van af. Daarna een reeks korte tracks van Darah Perawan die evengoed voor jingle zouden kunnen doorgaan, bij wijze van spreken. Doet het wel goed in een random/shuffle versie van dit album. Uitgebracht door één van de bekendere labels voor goregrind. Daar mag me 'gelukkig' mee prijzen.