Venus in Flames - Notes of Tenderness (2003)

Belgiƫ
Label: Lipstick Notes

1. Better Man (3:31)
  2. Just Another Day (4:39)
  3. Notes of Tenderness (6:08)
  4. Heart & Bones (4:32)
  5. Cynthia's Gone (3:35)
  6. Fearless (3:57)
  7. Whole New Me (4:16)
  8. Silent Treatment (3:53)
  9. Andalucia (4:19)
  10. The Sound of Breaking Hearts (4:54)
  11. Laughing Disease (2:50)
Dit gaat vast tot een van mijn favoriete albums van dit jaar behoren ! Prachtplaat !

super album, heerlijke stem een topper

avatar van musicinmyhead
Mooie cd! Rustig en mooi. Precies gezongen. Soms wat aan de saaie kant, of wanneer de nummers erg op elkaar gaan lijken kan het minder mooi worden. Jammer dat Sarah bettens, die mee zingt niet veel te horen is. Maar het is ook niet haar CD natuurlijk! Een 3.5

mooi album!!
ik snap niet waarom deze artiest geen erkenning krijgt voor zijn werk eigenlijk...

Het zoveelste aftreksel van Ozark Henry en Joost Zwegers (of is die 2e op zich al een aftreksel?), wat toch weeral een zeer geslaagd geluid oplevert. Soms wat aan de melige kant, ook te conventioneel als er doodgewoon unisono gezongen wordt. Al is het brassbandje wel een opmerkelijke keuze.