Cephalotripsy - Uterovaginal Insertion of Extirpated Anomalies (2007)

Label: Amputated Vein

1. Excavation of Encystation (4:55)
  2. Intracranial Butchery (3:36)
  3. Consummating Omophagia (5:49)
  4. Aesthetic Upholstery of Molested Dead Flesh (3:40)
  5. Uterovaginal Insertion of Extirpated Anomalies (3:34)
  6. Sanguinary Misogynistic Execration (3:30)
  7. Metamorphic Congenital Malformation (4:30)
  8. Embryonic Gastronomy (2:55)
  9. Incisions of Unequivocal Suffering (5:21)
avatar van bennerd
Heerlijk brute death metal. Slam death metal, zoals dat heet. Hier worden geen snelheidsrecords gebroken of moeten de snaren geen moeite doen om de vingers bij te houden, want de nadruk komt de liggen op midtempo grooves die je botten doen versplinteren door de trillingen die uit je boxen komen.

Cephalotripsy steekt wel degelijk boven het merendeel van zijn collega's uit. Niet omdat ze betere songs schrijven (sterker nog, er zijn zelfs weinig songs in te herkennen), maar omdat ze een eigen geluid creëren door een gebrek aan bassist en door de enorm zieke grunt die hierop te vinden is.

Geen gemakkelijk te behappen kost, laat staan dat je het goed zou vinden, maar het is er wel eentje om te koesteren. Fans van Abominable Putridity, Devourment en consorten kunnen hier met gemak hun lusten op botvieren.

MindRuler
De titels (Carcass) en hoes (Cannibal Corpse) zijn anders wel heel origineel.
[/sarcasmlockoff]

avatar van bennerd
Ik vind ze anders wel een stukje romantischer dan die van Carcass. De hoes is maar lelijk, ik val niet op blondines.