Huckleberry Vinn - Tweemetersessie (2006)

Uitgebracht in eigen beheer

1. Intro Tweemetersessie (2:27)
  2. Huckleberry Vinn (3:33)
  3. De Goeie Ouwe Tijd (3:59)

met Neger R. de Vries en JR

4. Over Leven (3:12)

met Weks

5. Uit het Hard (3:36)
  6. 't Geeft Niet (3:35)

met JR

7. Verslag Uit de Hemel (4:15)

met Neger R. de Vries en Rapture

8. Zeeuwse Keuken (3:31)

met KD

De eerste keer dat ik het album hoorde vond ik hem nogal matig maar heb hem toch meerdere malen zitten luisteren en vind em toch wel erg vet.

Geen harde beats wat ik van hem(vinny uit 0118) ken maar toch een hele lekkere flow.

De Goeie Ouwe Tijd, Neger R. de Vries doet het netjes ook op Verslag uit de hemel digg ik hem wel.

Mindere aan de cd vind ik Weks, kan niet naar hem luisteren.

Melle K
ik vind dat Lay wel heel erg dik komt deze EP, ik hoop echt dat er snel solo materiaal van hem uitkomt.

Oh voor iedereen die intresse heeft om hem te luisteren, je kan hem downloaden van hun website. Ik weet niet of ik zo'n link hier mag neerzetten maar het is van hun eigen website dus hij vindt het blijkbaar niet heel erg of moet ik mijn bericht aanpassen?

avatar van BoordAppel
Nee, is prima, laat maar staan.

Social_Mask
Als eerst wil ik KillerBee bedanken voor het aanraden.

Klinkt best goed. Vooral het nr Verslag Uit de Hemel. Mooi nr is dat. Voor de rest is het ook goed. Mooie beats.

3.5*

Moet nog een paar keer beluisteren.

Neger R. de Vries - geweldige rapper.

Melle K schreef:
ik vind dat Lay wel heel erg dik komt deze EP

Dit is toch gewoon een reguliere album..?

avatar van Sjoerd_
Dit album is echt heel vet. Favorieten zijn: Zeeuwse Keuken. De Goeie Ouwe Tijd en 'T Geeft niet.

raffael77
Dit is een solo plaat van Vinnie van 0118 en klinkt goed. Jammer dat er niet meer nummers op staan maarja wacht wel op nieuwe dan hehehehe.

KSPR
raffael77 schreef:

Die van Neger R De Vries komt er ook aan.

Social_Mask
Ohw daar ben ik zeer benieuwd naar. Hij is toch wel mijn 1 van mijn favoriete Nederlandse rappers. Heerlijke teksten en een geweldige stem.

KSPR

Zal ie wel staan zodra ie er is.

Dit is trouwens een leuk tussendoortje. Goede beats, alleen de stem van Weks blijf ik niet echt super vinden.

Cker dope Album wel erge spits

rico-bballer
Zie ik hier iemand uit spijkenisse?

avatar van MJ_DA_MAN
Vinnie vind ik de minste MC van de voormalige 0118-Vier, maar dit is toch wel een goede EP. Gelukkig doen de andere leden van de voormalige 0118 ook mee (KD en Neger R. ) en zijn de producties bovengemiddeld. Lyrics zijn niet zo goed als op de platen van 0118, waardoor ik niet hoger kan geven dan een 3,5*. Maar leuke EP, zat zeker.

Social_Mask
Die verse van Neger R. de Vries in Verslag Uit de Hemel is echt geniaal.. hij is denk ik toch wel mijn favoriete Nederlandstalige MC.

Gekkenhuis
Heel erg jammer dat sommige tracks echt slecht afgemixt zijn. De vocalen op Huckleberry Vinn en Over Leven staan veels te zacht.

Tekstueel is alles weer bovengemiddeld alleen vind ik weer dat de producties achterblijven. Jammer vind ik ook de gastbijdragen van Weks en Rapture, boeien kunnen die niet.

Aboslute favoriete track voor mij is De Goeie Ouwe Tijd, eindelijk een leuke en goede productie en tekstueel schitterend. Ik kan mezelf er ook heel goed in plaatsen.

3.5*

Hoor ik daar trouwens een sample van Sean Price in Huckleberry Vinn?

avatar van levenvergeten
Hij heeft wel het mooiste alias van alle NL hoppers.

avatar van oruiz
levenvergeten schreef:
Hij heeft wel het mooiste alias van alle NL hoppers.

dank je

Zeeuwse keuken is het chillst, de rest ook ook enorm goed trouwens.

avatar van nuf
nuf
0118(vier) is sowieso een van mijn favorite (of mijn meest favorite) nederlandse hiphop groepen. Elk persoon in de groep heeft ook een goed solo-album. Zo ook deze.

Verslag uit de hemel als mijn favorite

avatar van tovast
In het begin moest ik even wennen aan zijn accent en teksten, maar de CD wordt hoelanger je hem luisterd steeds beter.
't Geeft Niet en Verslag uit de Hemel zijn 2 ongelovelijke tracks.

avatar van Delars
Waar kan ik dit nog vinden? Zou iemand mij een link kunnen sturen?

avatar van Delars
Verslag uit de hemel