The Bird and the Bee - The Bird and the Bee (2007)

Label: Metro Blue

1. Again & Again (2:45)
  2. Birds and the Bees (3:51)
  3. F*cking Boyfriend (3:15)
  4. I'm a Broken Heart (4:32)
  5. La La La (3:19)
  6. My Fair Lady (3:36)
  7. I Hate Camera (3:04)
  8. Because (3:38)
  9. Preparedness (3:36)
  10. Spark (4:08)
  11. F*cking Boyfriend [Ralphi Rosario & Jody DB Radio Edit] * (3:48)
  12. F*cking Boyfriend [Peaches Remix] * (5:04)
De single Again & Again vind ik apart/leuk, kan iemand het filmpje hiervan toevoegen.
Hier en daar vind ik het wel iets weg hebben van Jem.

Iemand heeft het filmpje al toegevoegd. Das snel, bedankt!

avatar van musicfriek
Welcome

En ik vind het ook nog een leuk nummer ook

avatar van bloempje24
Preparedness brengt mij in dezelfde sferen als pakweg een Cymbal Rush. Leuk cdtje, maar niet evenwichtig. 3*

avatar van Reint
De eerste twee nummers zijn geweldig, maar de eentonigheid slaat gigantisch in Fucking Boyfriend (eerder iets voor het TMF-publiek), I'm A Broken Heart en La La La. My Fair Lady is wel weer aardig. I Hate Camera heeft weer het niveau van de eerste twee nummers. Because is weer erg eentonig. Wel sluit het verdienstelijk af met Preparedness en Spark.
Erg wisselvallig plaatje. 2,5.

avatar van Kaaasgaaf
Wisselvallig plaatje?
Voor mij is dit juist een perfecte popplaat!
Elk nummer is geweldig, maar ''I'm A Broken Heart'' is misschien zelfs wel het mooiste nummer van het jaar!

avatar van Booyo
Wel oke cd'tje, niet heel spannend maar wel leuk om zo af en toe naar te luisteren. Begint allemaal aardig, maar de verveling slaat er bij mij toch wel snel in om de aandacht er volledig bij te houden..

avatar van Arjan Hut
Klassiekertje inmiddels.