The Tiny - Starring; Someone Like You (2006)

Zweden
Label: Determine

1. Kind of Like You (4:26)
  2. My Mother (3:05)
  3. Know Your Demons (6:09)
  4. Everything Is Free (4:36)
  5. Dirty Frames (2:54)
  6. Sorry (3:26)

met Ed Harcourt

7. I Don't Like (The Way You Move Me) (4:35)
  8. In Reality (5:14)
  9. They Say It's Weird (3:04)
  10. My Greatest Fear (6:52)
avatar van Shangri-la
Vreemd dat hier nog geen berichtjes staan want dit is een zeer genietbaar plaatje van een zeer aparte, eigenzinnige band met een stijl die eigenlijk nergens mee te vergelijken valt. Mij kan hij iig. bekoren daarom geef ik hem 4,5 ster

avatar van veerle
Ik vind het ook geweldige cd, en ik heb me er ook wel vaker over verbaasd dat ik (tot voor kort) de enige was die hierop gestemd had.

Ik vind het labeltje pop trouwens niet heel erg van toepassing; daar zijn ze mijns inziens veel te vreemd voor.
Deze cd is zelfs niet te vergelijken met hun vorige; die was véél soberder en minder divers qua instrumentatie dan deze, maar ook heel mooi.

avatar van sluiswachter
Dit is Pippi Langkousmuziek! Ze zijn nog klein (tiny), leven in een doodnormale omgeving, maar maken volledig eigenwijze, reuze slimme, een beetje vreemde, maar ontzettend vrolijkstemmende muziek. Oh ja, en daar zijn ze ijzersterk in.