Parov Stelar - The Burning Spider (2017)

Oostenrijk
Electronic
Label: Etage Noir

1. The Burning Spider (4:14)

met Lightnin' Hopkins

2. Step Two (2:54)

met Lilja Bloom

3. Soul Fever Blues (3:04)

met Muddy Waters

4. Everything of My Haert (3:07)
  5. My Man (4:10)

met Lightnin' Hopkins

6. All Grown Up (3:00)

7. Mama Talking (2:58)

met Stuff Smith

8. State of the Union (3:36)

9. Beauty Mark (3:24)

10. Cuba Libre (3:12)

met Mildred Bailey

11. Black Coffee (3:41)
  12. The Ride (3:20)
avatar van andnino
Deze Parov Stelar is meer elektronisch dan waar de man bekend om staat. Maar vreemd genoeg voelt het allemaal juist meer gedateerd, er wordt gebruik gemaakt van veel beats en effecten die populair waren in de elektronische muziek over de afgelopen tien jaar, maar dit niet per se nog steeds zijn, en ueberhaupt al niet altijd heel goed waren. Zolang Parov Stelar geen hele rare dingen doet zal hij nooit een slechte plaat maken, maar ik ga deze wel snel vergeten, terwijl Coco en The Princess wel nog steeds in het geheugen hangen.