Candy Dulfer - Together (2017)

Funk

4. Age (5:52)
  5. Sincerity (5:54)
  6. After Tonight (4:09)

met Rico Greene

7. Out of Time (For P.) (5:15)

8. What U Do (4:30)
  9. Promises (3:20)
  10. L.O.V.E. Intro (2:49)

11. Hold Up (3:40)

met Chance Howard

12. So Close (4:24)
  13. D.I.S.C.O. (4:08)
  14. L.O.V.E. Outro (1:27)

met vAn

15. I Cannot Believe (4:13)
avatar van jokerman
Een zingende Candy had ik nog niet eerder gehoord maar bevalt mij prima. Heerlijk Funky plaatje! Out of Time (for P.) had ook door P. geschreven kunnen zijn.

avatar van Poeha
Out of Time (For P.) klinkt in live versies alvast erg fijn.

avatar van jokerman
Out of time is waanzinnig! Toen ik hoorde dat Candy een song voor prince had geschreven verwachtte ik een mooie treurige ballade... maar ipv daarvan komt ze met een geweldig Party-Funk song geheel in de stijl van P.! kippenvel!!

avatar van IntoMusic
Ja ik ben hier na een jaar zeer tevreden mee. Ongemerkt zet ik dit album tijdens sporten op vanwege de beats en heerlijke poppy songs. Haar stem is erg 'volwassen' en prettig in het gehoor, iets dat ik van vorige albums vaak onder de maat vond. De gastartiesten zijn ook allemaal geslaagd. Ik vind eigenlijk niet echt een nummer dat uit de toon valt. In tegenstelling tot het zeer matige Crazy is Candy én de sound van de saxofoon hier weer helemaal terug.