Bee Gees - Timeless (2017)

Alternatieve titel: The All-Time Greatest Hits

Australiƫ
Label: Capitol

1. Spicks and Specks (2:51)
  2. New York Mining Disaster 1941 (2:09)
  3. To Love Somebody (3:00)
  4. Massachusetts (2:26)
  5. Words (3:17)
  6. I've Gotta Get a Message to You (3:03)
  7. I Started a Joke (3:08)
  8. Lonely Days (3:48)
  9. How Can You Mend a Broken Heart (3:59)
  10. Jive Talkin' (3:45)
  11. Nights on Broadway (4:34)
  12. Fanny (Be Tender with My Love) (4:04)
  13. You Should Be Dancing (4:17)
  14. How Deep Is Your Love (4:05)
  15. Stayin' Alive (4:44)
  16. Night Fever (3:32)
  17. More Than a Woman (3:17)
  18. Too Much Heaven (4:56)
  19. Tragedy (5:02)
  20. Love You Inside Out (4:11)
  21. You Win Again (4:03)
avatar van dynamo d
Totaal overbodig. Er zijn verschillende veel betere verzamelaars van de Bee Gees.

avatar van teus
dynamo d schreef:

Inderdaad en mee eens,op zich ook niks mis met deze verzamelaar ,leuk maar te beknopt overzicht van hun uitgebreide en mooie oeuvre ,waarom deze nemen terwijl er al minstens 3 completere samenstellingen bestaan
Vind zelf ....The Record (2001) het meest bevredigend ,waarom?
Het meest volledig betreft singlehits en in studioversie (dus niet hier en daar live) en zonder al die solonrs ..van bv Andy Gibb waar ik niet op zit te wachten ,en ook Spicks and Specks studio erop ,die wil nogal eens ontbreken of staat in een of andere live versie erbij gepoot
Deze geef ik om genoemde reden geen score

avatar van E-Clect-Eddy
Door Barry zelf samengestelde verzamelaar en wordt uitgebracht met een geremasterde versie van Saturday Night Fever soundtrack die z'n 40ste jubileum viert dit jaar.

Ik vermoed dat dit de reden is om tegelijkertijd deze verzamelaar uit te brengen. Zullen wel meer geremasterde nummers op staan zo vermoed ik.

avatar van Poles Apart
"Pointless" zou een betere titel geweest zijn.

Er ligt no zo veel onuitgebracht materiaal in de kluis, misschien dat daar eens wat aandacht aan geschonken kan worden door de recht(en)hebbende platenmaatschappij(en)?

avatar van Axeqlusive
Je kan altijd je vraagtekens zetten bij een zoveelste verzamelaar, zeker als deze niets toevoegt.

Toch heb ik hem gehaald in de 3=2 van Amazon. Mijn ouders, vooral mijn moeder, heeft haast alles wel in de kast van ze. Maar voor een kleine 15 euro deze dubbel LP meepikken. Toch prima. Samen met Saturday Night Fever heb ik het hoognodige van de heren zelf in huis nu.

Ik zal mij vast nog eens verder verdiepen, beginnende met bijv. Odessa, maar tot die tijd. Prima start zo.

avatar van T.A.
dynamo d schreef:

Als je dit album los bekijkt staan hier dus precies wel echt alle meest populaire Bee Gees nummers op. Dus zoek je dat, dan is dit het album wat je zoekt.

avatar van TEQUILA SUNRISE
Naar aanleiding van de fraaie documentaire op NPO van vorige week deze verzamelaar in huis gehaald.
Hebben meer dan voldoende fraaie nummers uitgebracht om deze aanschaf te rechtvaardigen.

avatar van TEQUILA SUNRISE
Mooie compilatie van Bee Gees.
Aan deze fijne verzamelaar van de heren heb ik wel voldoende, bij teveel Bee Gees krijg ik wat last van de samengeknepen stemmen van de Gibb broers.
Prefereer het jaren 70 werk waarin ik Jive Talkin het absolute prijsnummer vind.