Loretta Lynn - Wouldn't It Be Great (2018)

Country
Label: Legacy

1. Wouldn't It Be Great (3:24)
  2. Ruby's Stool (2:53)
  3. I'm Dying for Someone to Live For (2:30)
  4. Another Bridge to Burn (3:47)
  5. Ain't No Time to Go (2:31)
  6. God Makes No Mistakes (3:00)
  7. These Ole Blues (2:52)
  8. My Angel Mother (1:56)
  9. Don't Come Home a Drinkin' (2:12)
  10. The Big Man (2:45)
  11. Lulie Vars (2:49)
  12. Darkest Day (2:30)
  13. Coal Miner's Daughter (3:11)
avatar van E-Clect-Eddy
Dit album zou op 18 augustus 2017 uitgebracht worden maar de release is uitgesteld totdat Loretta weer in staat is om het te promoten. In mei had zij een hartaanval en moest dus de release en bijbehorende tournee uitstellen.

Hier op MuMe staat dit album nu pro forma op 1 januari... maar dit wordt dus nog later... dit jaar?

avatar van coldwarkids
E-Clect-Eddy schreef:

11 mei komt deze nu uit!

avatar van Edgar18

Voor die tijd haar album uit 2016 maar eens beluisteren.

avatar van E-Clect-Eddy
Ook de nieuwe release datum lijkt te zijn verplaatst want hij staat er nog steeds niet, zelfs niet op iTunes Australië. Zelfs Wikipedia heeft er geen datum meer bij staan.

avatar van LuukRamaker
Nieuwe releasedatum: 28 september 2018 (iTunes)

avatar van heartofsoul
Ik zie het nu pas, maar het album is te beluisteren (tot release-datum) via deze link:
NPR Choice page

avatar van jerome988
Hij is eindelijk uit!

avatar van musicfriek
Ik word erg vrolijk van het nummer Ain't No Time to Go, wat een stem heeft ze nog! En banjo's doen het altijd goed hier

Ga deze maar eens bestellen, heb nog niks van haar, zo af en toe een country-album moet kunnen.

Rudi1984
Wat een hartverwarmende video van dat prachtige oude vrouwtje. Die simpele tekst recht uit het hart, het leven dat je van haar gezicht kunt lezen; dit is alles wat country zo'n prachtgenre maakt.

Edit: Hier krijg je toch een brok van in je keel.

Edgar18 schreef:
Wow, Loretta Lynn is inmiddels 86 jaar en dan nog een nieuwe plaat uitbrengen. Een van de laatste der grote countryvrouwen...

Sterker nog, ze is geen 86, maar 87 jaar oud (geboren op 14 April 1982)..
Ik vind het echt ongelofelijk dat ze op die leeftijd nog zo goed bij stem is.

avatar van spinout
Ray1976, weer dezelfde fout? Lynn is in 1932 geboren, niet 1982.

avatar van Edgar18
Ray1976 schreef:
Sterker nog, ze is geen 86, maar 87 jaar oud (geboren op 14 April 1982)..
Maar toen ik mijn bericht typte (bijna een jaar geleden) was ze wel 86 jaar .

spinout schreef:
Ray1976, weer dezelfde fout? Lynn is in 1932 geboren, niet 1982.

Shit, je hebt gelijk, mijn fout: Sorry. Ik tikte het te snel in. Die 8 moet idd een 3 zijn. Ze is van 1932 ja & niet van 1982. Alhoel haar stem nog erg jeugdig klinkt op deze leeftijd. Een absolute kanjer.

Edgar18 schreef:
Maar toen ik mijn bericht typte (bijna een jaar geleden) was ze wel 86 jaar .

Klopt, je hebt helemaal gelijk. Ik was er ff niet helemaal goed bij . Volgende keer maar iets minder drinken.

avatar van spinout
Dit album heeft dezelfde kwaliteit als Lynn's jaren 60 platen, die ik momenteel ook aan het beluisteren ben.