Trouble Funk - Trouble over Here, Trouble over There (1987)

Funk
Label: Island

1. Trouble (5:27)
  2. Woman of Principle (3:32)
  3. Hey Tee Bone (5:24)
  4. All over the World (4:15)
  5. Stroke (3:32)
  6. New Money (7:14)
  7. Sexy (3:43)
  8. Break It Up (5:25)
zaaf
geen berichten?? als funkateer moet je dit hebben staan. heel erg jaren 80 deze, maar het gaat wel door het dak!!
live op zn best, maar ook op deze manier heel erg lekker!!

avatar van Oldfart
Slechts 4 stemmetjes.....

Hey Tee Bone

Go-Go Funk, DC Style.
En bijna niemand die het meer kent
Okee het klinkt wat gedateerd, maar toch een belangrijke band in de geschiedenis van de zwarte muziek.
Veel gesampled ook destijds.
Misschien toch ook een tip voor hip hoppertjes die geinteresseerd zijn in de oorsprong van dat genre, en bereid zijn iets verder te luisteren.

En als je de echte originele go go sound wilt ontdekken; luister dan naar Chuck Brown

Het probleem met de studioplaten is alleen dat ze er niet in kunnen slagen het gevoel van de optredens van Trouble Funk ook maar enigszins te benaderen.

zaaf
maareh... wtf gents en ladiiiiies we zijn 10 jaar en 2 stemmetjes verder en Oldfart doet het niet meer...

dit is een feestje hoor!! en geef niet het virus de schuld!