Night Demon - Darkness Remains (2017)

Label: Century Media

1. Welcome to the Night (3:51)
  2. Hallowed Ground (3:22)
  3. Maiden Hell (2:43)
  4. Stranger in the Room (4:09)
  5. Life on the Run (3:34)
  6. Dawn Rider (3:22)
  7. Black Widow (3:26)
  8. On Your Own (3:27)
  9. Flight of the Manticore (4:06)
  10. Darkness Remains (5:31)
  11. Turn Up the Night * (3:26)
  12. We Will Rock You * (2:59)
avatar van pos
pos
Wordt bij tijd en wijle toch wel erg vrolijk van dit soort jaren 80 metal. Erg catchy allemaal met oa invloeden van oude Iron Maiden en Black Sabbath (Dio tijdperk) Alles is al een keer eerder gedaan maar dit is gewoon een lekkere plaat.

avatar van buso
Heel aanstekelijke heavy metal uit de jaren '80 (allé, wel gemaakt 2017). De invloeden van Maiden, Black Sabbath, Motorhead ... liggen er heel dik op. Ze steken het ook niet weg, zo is de tekst van het nummer Maiden Hell een aaneenschakeling van titels van Maidennummers. Vernieuwend, neen, maar wel verdomd goed gedaan.

avatar van Brutus
Ik vind deze niet zo goed als het debuutalbum.