Madchild - The Darkest Hour (2017)

Canada
Label: Battle Axe

1. Write It Down (4:35)
  2. Imaginary Tears (3:24)
  3. Body Bag (3:17)

10. Club 33 (3:43)

met Evidence en The Alchemist

11. Land (3:07)

met Illmaculate

12. Black and White (3:30)
  13. Drama (2:43)
  14. All I Know (3:02)

met Krondon en Evidence

avatar van hiphopmaster
Na de eerste paar cd’s van Swollen Members ben ik op een of andere manier afgehaakt bij deze gasten en heb ik nooit werk gecheckt van Madchild. Hij blijft toch een beetje een vreemde eend in de bijt met zijn hoge stem en uitstraling. Never judge a book......
Na een eerste luisterbeurt was ik best wel onder de indruk van The Darkest Hour. De cd trapt af met White It Down, niet de allerbeste hiphopbeat maar het nummer wordt heerlijk vooruit gestuwd met een pianostring en dat in combinatie met de flow van Madchild...... Die gozer is gezegend met een van de beste flows in de scene vind ik. Hij weet ieder nummer naar een hoger niveau te brengen.
Body Bags vind ik het beste nummer van deze cd, maar check ook vooral All I Know en Corleone met een waanzinnig goede gastbijdrage van Evidence. Een dikke 4*!!